DEPARTAMENTUL DE TEXTILE - PIELARIE

SI MANAGEMENT INDUSTRIAL

 

PREZENTARE
DEPARTAMENT
DOMENII/SPECIALIZARI/PLANURI DE INVATAMANT
CERCETARE
CONFERINTE
ADMITERE
INFO STUDENTI

 

Anunt selectie parteneri proiect POSDRU

 

ZIUA PORTILOR DESCHISE

 

Departamentul de Inginerie si Management Industrial in Textile si Pielarie din cadrul Universităţii din Oradea îşi va deschide, pe data de 16 mai 2012, porţile pentru toţi cei interesaţi. Orice viitor candidat sau părinte care doreşte să se informeze cu privire la oferta educaţională, baza materială, cadrele didactice, planurile de învăţământ etc. este invitat la sediul departamentului din Str. Barbu Ştefănescu Delavrancea nr.4.
Manifestarea oferă posibilitatea de a vizita laboratoarele şi sălile de curs, de a cunoaşte şi discuta cu cadrele didactice, studenţii şi absolvenţii departamentlui, de a asista la cursuri.

 

ARHIVA

Facultatea de Textile şi Pielărie din cadrul Universităţii din Oradea îşi va deschide, pe data de 23 aprilie 2010, porţile pentru toţi cei interesaţi. Orice viitor candidat sau părinte care doreşte să se informeze cu privire la oferta educaţională, baza materială, cadrele didactice, planurile de învăţământ etc. este invitat la sediul facultăţii din Str. Barbu Ştefănescu Delavrancea nr.4.
Manifestarea oferă posibilitatea de a vizita laboratoarele şi sălile de curs, de a cunoaşte şi discuta cu cadrele didactice, studenţii şi absolvenţii facultăţii, de a asista la cursuri.

FACULTATEA DE TEXTILE ŞI PIELĂRIE vă invită vineri 27 martie 2009 între orele 10-17 la ZIUA PORŢILOR DESCHISE care va avea loc la sediul nostru din Str. Barbu Ştefănescu Delavrancea nr.4.
Vineri, 27 martie 2009, elevii claselor a XII-a sunt aşteptaţi la sediul facultăţii noastre să cunoască specializările, disciplinele de studiu, condiţiile de admitere, baza materială, cadrele didactice şi perspectivele de angajare ale absolvenţilor. Liceenii vor avea posibilitatea să asiste la cursuri şi laboratoare.
Evenimentul va include prezentarea facultăţii, descrierea oportunităţilor de studiu, discuţii cu cadrele didactice, studenţii şi absolvenţii facultăţii, expoziţii de carte şi de proiecte studenţeşti.